ʻO ka holomua hoʻolālā o Nanshu Town i ka hoʻomohala ʻana i ka ʻoihana flake graphite

Aia ka hoʻolālā o ka makahiki i ka pūnāwai, a ʻo ke kūkulu ʻia ʻana o ka papahana i kēlā manawa. Ma ka Flake Graphite Industrial Park ma Nanshu Town, ua komo nā papahana he nui i ke kahua o ka hoʻomaka hou ʻana o ka hana ma hope o ka makahiki hou. Ke lawe wikiwiki nei ka poʻe hana i nā mea kūkulu hale, a ke lohe ʻia nei ke kani ʻana o nā mīkini. I ka makahiki 2020, ua hoʻokumu ʻo Nanshu Town i ka hoʻolālā hoʻolālā flake graphite "eiwa hoʻokahi", a ua kālele i ka hoʻonui ʻana a me ka hoʻoikaika ʻana i ka ʻoihana graphite. I ka pane ʻana i nā loulou nāwaliwali a nalowale i ka kaulahao ʻoihana flake graphite, ua hoʻokō ikaika ʻo Nanshu Town i ka hoʻonui ʻana i ke kaulahao a me ka hoʻonui ʻana i ka hoʻopukapuka hoʻolaha, a ua hoʻoikaika ʻo ia e huki i ka hoʻopukapuka. ʻO ka mea hoʻoponopono graphite ʻo Furuite e hōʻike ana i ka holomua holomua o Nanshu Town i ka hoʻomohala ʻana ographite liʻiliʻiʻoihana:

graphite lepo9
I kēia makahiki, hoʻolālā ʻo Nanshu Town e hoʻopau i nā papahana 11, hoʻolālā e hoʻomaka i nā papahana 9, a hoʻolālā e kau inoa i nā papahana 7. E lawe ʻo Nanshu Town i ka hoʻomohala ʻana i ka papahana ma ke ʻano he manawa kūpono, e hāʻawi i ka pāʻani piha i kāna mau waiwai waiwai, e hoʻolalelale i ka manaʻo o ka hoʻolaha hoʻopukapuka kālā, a e hana maikaʻi i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka ʻoihana graphite. Ma ka hana aʻe, e hāʻawi ikaika ʻo Nanshu Town i nā pono i hoʻohui ʻia o ka Carbon Materials Research Institute o "ka hana, hoʻonaʻauao a me ka noiʻi" a me nā pono incubation o ka pā ʻoihana liʻiliʻi e hoʻolōʻihi i ka hoʻololi ʻana o nā hana noiʻi ʻepekema a me ka incubation o nā ʻoihana liʻiliʻi a me nā ʻoihana liʻiliʻi. E pāʻani i ke kūlana alakaʻi o nā hui platform. Ke hilinaʻi nei i ke kahua lawelawe kālā o ka ʻoihana hana waiwai, e hoʻoikaika i ka launa pū ʻana me nā hui platform e like me China Minmetals Group a me Inno Smart City, e hoʻonui i ka pae ākea a eli i ka vertically, a hoʻonui i ke kaulahao ʻoihana o ke kūlanakauhale moʻomeheu flake graphite. Ma muli o nā kumuwaiwai mineral, ma muli o ka pono e huki i ka hoʻopukapuka.
E hoʻohana piha i nā pono o ke one momona a me nā kumu waiwai mineral gravel, e hoʻolauna ikaika i nā kumuwaiwai mineral i nā ʻoihana hoʻoponopono hohonu, a hoʻonui i ka waiwai hoʻohui o nā kumu waiwai mineral. E hoʻohana i nā hiʻohiʻona kūikawā e huki i ka hoʻopukapuka. Hoʻoponopono i nā hemahema a hoʻoikaika i nā lawelawe, a wikiwiki i ka holomua o ke kau inoa ʻana o ka papahana, hoʻomaka a hoʻopau. E hoʻomaikaʻi i ka ʻōnaehana o ka wahi agglomeration, e hoʻoponopono i nā hemahema a hoʻoponopono i ka bottleneck. E kūkulu i kahi mea kanu lapaʻau graphite ʻoihana e hoʻoponopono i ka pilikia o nā hemahema palekana kaiapuni. E hoʻolālā kūpono i ka ʻāina kūkulu ʻia o ka mine graphite unahi Nanshu, hoʻoikaika i ke kūkulu ʻana i nā ʻoihana e like me ka pūnaewele pipeline, a me ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka hiki ke hāpai i ka papahana o ka agglomeration area.


Ka manawa hoʻouna: Iune-17-2022